Zarudlý krk

Dobrý den, asi před měsícem jsem měl rýmu a kašel a škrábalo mě v krku. Kašel i rýmu jsem vyléčil, ale zarudlý krk mi zůstal. Jelikož jsem necítil žádnou bolest hlavy, neměl horečku tak jsem si toho nevšímal. Asi po 3 týdnech na to přišla mamka a poslala mě na pohotovost, kde mi na to předepsali antibiotika "amoksiklav", které jsem dobral, ale výsledek žádný. Stále mám krk zarudlý. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, píšete, že vám mamka zjistila zarudlý krk, ale vůbe nepíšete, zda máte nějaké obtíže. Pokud by vás v krku stále bolelo, bude to vyžadovat odebrání zánětlivé laboratoře + stěry z krku a dle tohoto dále postupovat. Jestli však nemáte žádné problémy a jen zarudnutí sliznice v hltanu ,přikládal bych to ještě k odeznělému zánětu nebo možné kvasinkové dysmikrobii. Obojí se stontánně upraví, podpořit to můžete různými patilkami nebo kloktadly v lékárně volně k zakoupení.

MUDr. Vladimír Prokop
MUDr. Vladimír Prokop

Specializace: Ušní, nosní, krční
Pracoviště: FORTMEDICA ORL

 
Líbí se vám odpověď?
+4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: