Zarudlý penis

Dobrý den, léčím už 3 měsíce "něco".. Penis mám zarudlý a malé pupínky na něm. A jeden docela větší na ústí močové trubice. Byli mi provedeny stěry z, i z vnějšku.. všechno negativní. Prý může jít o takový "ekzém" dostal jsem fucidin a antibakteriální mýdlo.. Užívám už něco málo přes týden a pořád to nemizí jen trochu vybledlo.. Mám pokačovat v používání masti i nadále ikdyž se v příb. letáku je jen 7 dní? Na kontrolu mám jít až za 2 týdny? už si opravdu nevím rady

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud je maximální doba léčby 7 dní, tak déle nepokračujte. Pomoci by Vám měl kožní lékař, do jehož odbornosti potíže spadají. Někdy dokonce pomůže vysazení léčby a jen prosté dodržování hygieny

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: