Zarudlý penis a pálení konce močové trubice

Dobry den, mam obtize po nechranenem sexu s rizikovou partnerkou, do ktere jsem take vyvrcholil. Pred 5 mesici jsem mel tento styk. 2 dny po něm mě začalo jakoby svědit uvnitř konce močové trubice a mel jsem zarudle usti teto trubice. 5 dni po zjisteni jsem podstoupil vyšetření stěrem z močové trubice na chlamidie, mikoplazmata, ureoplazmata...negativni, vysetrili moc...negativni, po 3 mesicich vysetrili krev na zloutenky, syfilis a HIV...negativni, byl jsme odvelen na urologii.V te same dobe (4mesice po onem styku bez jakehokoliv leceni paleni mocove trubice) se mi po ranni masturbaci objevil cerveny maly flicek (objevil jsem ho az odpoledne a nasledek mechanickeho poskozeni je vyloucen) rozsahu vetsiho pupinku ve vrcholku se zdalo az do krve. Ten sami den mi otekla krcni mandle a citil jsem jakoby horecku ale teplotu jsem nemel - tento stav se zlepsil splasknutim mandle cca po 14dnech. Pupinek se do 2 dnu zhojil. Na urologii mne opet vzali krev a moc a nic nezjistili. Na penisu v te dobe uz nic nebylo. Pry jsem prodelal nejaou mikozu. Paleni konce mocove trubice pretrvava. Podali mi antibiotika 20x 200mg doxibene. Z meho vnimani nemeli na danou vec zadny vliv. Postupne po dalsich prokrvenich se zarudla plocha rozlezla po predkozce v casti ktera je pretazena prez zalud i stejnou cast zaludu vzdy po prokrveni (masturbaci), po ktere je pak i paleni horsi. Po vicenasobne masturbaci i boli penis dele. Zkousel jsem mazat Canesten kremem tyden, bez nejakeho vysledku. Na zhojeni po masturbaci pomaha bepanthen, ale vzdy po prokrveni se to vrati a na paleni to vliv nema. Jinymi slovy ted po kazde masturbaci mam rude cervenou predkozku a zalud a usti urenty a paleni konce mocove trubice. Po vicenasobnem i boli cely penis o hodne vice nez kdy predtim. Pri abstiennci je to vyrazne lepsi ale uplne to nevymizi. Nevim co uz s tim, urolog chce zacit resit pisek z ledvin :(. Dekuji za kazdy napad nebo pripadny navrhnuty dalsi postup analyzy. Dekuji

Odpověď odborníka:

Upřímně řečeno, nenapadá mě žádné jednoznačné řešení a příčina. Teoreticky vzato, může jít i o psychosomatickou záležitost ( vliv na prokrvení a inervaci). Asi bych se ve vašem případě spíše obrátila na alternativní postupy - reflexologie, čínská medicína, akupunktura.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: