Zarudlý žalud

Dobrý den, mám velmi zarudlý žalud. Zarudlost velmi kolísá. Zatím zkouším samoléčbu s podezřením na balonitidu s canesten krémem. Krém jsem nanesl již 3x a nevidím žádný rozdíl. Vím, že je to ještě velmi brzo, ale jak dlouho myslíte, že to může trvat, abych rozdíl viděl? Hraje v tom také parametr, že to mám zarudlé už velmi dlouho? Doporučujete pohl. styk s balonitidou (s kondomem)?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, styk s balanitidou nedoporučuji, aby zbytečně nedocházelo k dráždění. Rovněž nejsou vhodná parfemovaná mýdla. Ideálně jen sprchujte bez mýdla a mažte Canestenem 2x denně. Pokud nedojde do týdne k úpravě stavu vyhledejte kožního lékaře.

MUDr. Ladislav Mašek
MUDr. Ladislav Mašek

Specializace: Urologie
Pracoviště: Urologie Ukrajinská, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: