Zarudlý žalud

Dobrý den, chtěl bych se s vámi poradit. Mám už více jak rok zarudlý žalud. Užíval jsem všemožný mastičky proti plísním apod., také hypermangan, dále jsem dostal kortikoidní mast (Pimafucort). Byli mi dělány 2x stěry z moč. trubice i z povrchu. Nejdříve vyšli negativně. O 5 měsíců později (u jiného kožního) nález infekce. Na kterou jsem dostal ATB Nitrofurantoin. Vůbec nic se nezměnilo. Žalud je stále zarudlý, kůže "za žaludem" je zarudlá a napuchlá. Po sexu či masturbaci opuchne. Už si nevím rady.

Odpověď odborníka:

pokud používáte při sexu kondom, může/ jít o alergii na gumu kondomu.

MUDr. Jitka Dobešová
MUDr. Jitka Dobešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Dermatovenerologická ambulance Nemocnice Šternberk

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: