Zarudlý žalud

Dobrý den, Po dvou dnech po sexu s partnerkou mi zčervenal žalud a předkožka(začalo to neskutečným vedrem v rozkroku), svědilo to a tak jsem hledal a našel, že se možná jedna o kvasinkovou infekci - začal jsem používat Clotrimazol a cca po třech dnech ustalo svědění a zarudnutí žaludu, ale předkožka je zarudlá do teď, nesvědí ani nepálí nic, je jen zarudlá. Tak jsem přešel na Canesten - víc chladí, ale zlepšení není, nyní zkouším oplachy v roztoku z heřmánku a bepanthenol (teď je to 3. týden. co se tím trápím).

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hygiena a vynechání pohlavního styku je základem léčby. Cotrimoxazol se má používat dostatečně dlouho i po zmírnění nebo vymizení potíží podle návodu

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: