Zarudlý žalud

Dobrý den, asi před měsícem jsem měl odřený žalud, malé červené flíčky, což jsem připisoval častému sexu v krátkém časovém úseku. Postupně se přidala loupající se kůže na žaludu a zápach. Měl jsem podezření na infekci či kvasinky, proto jsem zkusil Canesten, který to během pár dnů zlepšil. Vysadil jsem mýdlo a myl jen vodou. Léčil jsem to 2 týdny a dle příbalového letáku jsem pro úspěšnost v léčbě další 2 týdny pokračoval i po vymyzení příznaků. Nyní ho již nepoužívám a rád bych se zeptal, zda je možné z fotky poznat, jestli je vše v pořádku. Přijde mi, že žalud občas bývá zarudlý a kůže vysušená. Žádné pálení, svědění ani bolest. Možná už je to jen můj pocit a potřebuji ujištění, protože se pořád dokola hlídám a už mi vše přijde nenormální, i když to třeba tak není. Také se bojím, aby se to po dalším sexu nevrátilo. Děkuji mockrát za odpověď a přeji pěkný den.

Odpověď odborníka:

Podle fotografie by mohlo jít o změny po proběhlém podráždění, doporučuji mýdlo nepoužívat dlouhodobě, příp. po sprchování ošetřovat kůže vhodným reparačním krémem pro zlepšení odolnosti pokožky.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: