Zarudnuta predkozka

Uz dlhsi cas (cca 2 mesiace) mam problem s predkozkou. Po nechranenom oralnom sexe mi akoby zcervenela vnutorna strana predkozky. V "kludnom" stave je pokozka inej, tmavsej, velmi mierne zacervenanej farby a je vidiet jasny prechod medzi "normalnou" a "postihnutou" castou. Prejavuje sa to vsak hlavne pri erekcii a po ejakulacii, kedy je predkozka uz badatelne cervena. Mimo to pocitujem niekedy mierne stipanie v tej oblasti pri kontakte napr. so spodnym pradlom, ked je predkozka cez zalud. Problemy alebo bolesti pri moceni nemam. Bol som samozrejme u urologa (dokonca u dvoch dohromady trikrat), no oni ziaden problem nevideli a uistovali ma, ze je vsetko v poriadku. Nechal som si aj tak spravit ster z predkozky a taktiez vysetrit moc chemicky, mikroskopicky aj kultivaciu. Vysledky boli podla vyjadrenia urologa v norme, jedine co pri stere nasli bolo "Staphylococcus epidermidis. ojedinele". Lekar mi odporucil canesten, ktory som nanasal cca tyzden 2-3 denne, kedze vsak pri vysledkoch steru bolo "mykologia: negativna", skusal som nanasat aj framykoin, no ani jedno sa mi zda, ze vobec nepomohlo. Taktiez som skusal nemasturbovat (nenamahat) predkozku asi tyzden a pol, bez zmeny. Tento problem ma v podstate velmi neobmedzuje, kedze nepocitujem takmer ziadnu bolest, no dost ma to stve hlavne z psychickej stranky, kedze aj napriek uisteniam urologa viem, ze predkozka neni taka ako bola predtym. O co sa teda moze jednat? Moze ist o nejaku pohlavnu chorobu alebo nieco ine? Iny nechrane styk mimo oralneho som nemal. Co by ste mi odporucili? Vopred dakujem za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud několik lékařů nic neshledalo, tak zřejmě opravdu o nic vážného nepůjde a zřejmě máte tu kůži jen přecitlivělou. V tom případě Vám nezbyde nic jiného, než si zvyknout. Ještě by mohl pomoci kožní lékař.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Prostata Prosím, může dojít k poruše (funkce) prostaty při stimulaci přes...
  • Krvave sperma Ahoj pred 3dny se mi ve spermatu objevila krev po prve byla...
  • Velikost plodu Ráda bych se zeptala jsem 29+1 tt a dnes jsem byla u dr na...
  • Vyšší hodnoty jaterních testů Prosím Vás, psal jsem zde včera, že jsem měl...
  • Ledviny Mám dotaz ohledně manžela- bolely ho 14 dní ledviny (jednu má scvrklou...
  • Mensi trhlina v menisku Chtěl bych se zeptat jaké jsou přesné příznaky tohoto...
 
Kam dál
 
 
Játra v ohrožení: jak poznat problém
Články: Játra v ohrožení: jak poznat problém
Játra jsou životně důležitý...
Sono karotid
Články: Sono karotid
Sono karotid, Doppler nebo...
Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Články: Záněty vaječníků mohou vést k neplodnosti (II. část)
Záněty vaječníků mohou při...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergie na léky
Články: Alergie na léky
Nežádoucí reakce na léky je...
Sestavte si správný jídelníček – napoví vám potravinová pyramida
Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Články: Plané neštovice: hrozba pro některé dospělé a těhotné
Plané neštovice jsou běžným...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: