Zarudnutí na žaludu

Dobrý Den, mám takový problém, sice mě to tolik netrápí, ale radši se zeptám.Cca před 2 měsíci sem měl kvasinkovou infekci, mazal sem si pupínky mastičkou Canesten a po dvou-třech týdnech pupínky zmizeli,ale od té doby,i předtim sem měl menší zarudnutí na žaludu-kolem močové trubice. Když mám penis stopořený,tak to je více vidět.Červené pupínky nemám.Přítelkyně lečena předtim byla,brala čípky...Chtěl bych se jen zeptat, když si budu mazat mastičkou Canestem, zda i to zarudnutí zmizí a co by to mohlo být. Nepálí mě to vůbec ani nijak nepřekáží a neomezuje. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Jakube. Léčba kvysinkové infekce Canestenem by měla trvat ještě 2 týdny po odznění kožních projevů. Pokud nemáte žádné subjektivní potíže a léčil jste se podle doporučení-je zbytečné používat jakékoliv masti. Pokud by se ale znova u Vás objevili pupínky čři výtok u Vaší přítelkyně- bude terapie nutná.

MUDr. Michaela Bobelová
MUDr. Michaela Bobelová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Dialyzační a nefrologické centrum při NsP Havířov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: