Zarudnutí penisu

Pred par tydny jsem prodelala mykozu ale vse jsem vylecila kdyz byl pritel na sluzebni ceste proto si nemyslim ze bych ho mohla nakazit a dnes mi pritel rekl ze ho svedi penis,kdyz mi to ukazal jednalo se o zarudnuti kdyz ma stahlou predkozku. Bylo to tesne po pohlavnim styku. Uz se mu to v minulosti jednou stalo ale samovolne zmizelo, ja zadny problem nepocituji. Nevite o co by se mohlo jednat? nemohlo by se jednat pouze o podrazdeni od chloupku? Diky za odpoved

Odpověď odborníka:

Terezo,
i přesto, že vy sama netrpíte žádnými příznaky, ve vaší vagíně je spousta mikroorganismů včetně kvasinek, které mohou způsobit potíže partnerovi, samozřejmě možné zarudnutí penisu vašeho přítele může být i jiné, ale rozhodně bych přenos od vás nevylučoval. Doporučil bych proto důkladné omývání genitálu vašeho partnera a prozatím užívání kondomu. Pokud se stav nezlepší a svědění bude pokračovat, bude nejspíše nutné užít léčbu ve formě antimykotického krému.
S pozdravem

MUDr. Jiří Martinů
MUDr. Jiří Martinů

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x