Zarudnutí předkožky

Dobrý den, Po dvou dnech po sexu s partnerkou mi zčervenal žalud a předkožka(začalo to neskutečným vedrem v rozkroku), svědilo to a tak jsem hledal a našel, že se možná jedna o kvasinkovou infekci - začal jsem používat Clotrimazol a cca po třech dnech ustalo svědění a zarudnutí žaludu, ale předkožka je zarudlá do teď, nesvědí ani nepálí nic, je jen zarudlá. 2 týdny zpátky jsem přešel na Canesten - víc chladí, ale zlepšení není, nyní zkouším také oplachy v roztoku z heřmánku. Teď se tím trápím 4. týden - osobně si myslím, že je možné, že mi to dráždí ta mastička, dneska ji přestanu používat a vyzkouším bepanthenol. Již jsem sem jednou psal, tentokrát přikládám foto. Prosil bych o odpověď emailem a nezveřejňování fotky, děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kůže vůbec nevypadá zánětlivě. Nemazal bych na to vůbec nic. Pokud by byly potíže, tak obvykle stačí vynechat sexuální aktivity a vše se normalizuje

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hormonální antikoncepce: vedlejší účinky, o kterých se nemluví…
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Proč o zneužívání dětí mlčíme?
Články: Proč o zneužívání dětí mlčíme?
Podle zprávy britské...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Články: Kolik mužů prošlo vaší ložnicí?
Kolik mužů prošlo vaší...
Svědění není jen prázdninová záležitost
Články: Svědění není jen prázdninová záležitost
Znáte ten pocit, když vás...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: