Zarudnutí předkožky a žaludu

dobrý den, dnes ráno se mi na předkožce a žaludu objevilo zarudnuti. Omezuje se jen na část penisu. Na žaludu je zarudnuti v miste kde je předkožka po shrnutí přehnuta. Mírně nebo vůbec nesvědí ani se nijak jinak neprojevuje. Přikládám fotografii. Orální sex a chráněný styk jsem měl před 20 dny. Mam podezření na kvasinkovou infekci. Je vhodné zkusit léčit volně dostupnými léčivy nebo okamžitě navštívit dermatologa?

Odpověď odborníka:

Může jít o kvasinkovou infekci, zkuste třeba Canesten nebo jiné lokální antimykotikum. K lékaři zajděte v případě, že nedojde do týdne ke zhojení.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zaháníte trápení jídlem? Známe lepší řešení
Články: Zaháníte trápení jídlem? Známe lepší řešení
Období Vánoc a přelomu roku...
Anémie neboli chudokrevnost
Články: Anémie neboli chudokrevnost
V lidském těle dospělého...
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
O bolestech zad aneb Něco tam přece tlačit musí
Články: O bolestech zad aneb Něco tam přece tlačit musí
Velmi často se v poradně...
Alkohol a paracetamol – co tato kombinace může udělat s játry
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x