Zarudnuti zaludu

Dobry den, mam uplne stejny pripad jako obcan zde :http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/cervene-flicky-a-skvrny-na-zaludu-dlouhodobe-69719 strasne me to trapy a to hlavne v tom ze se bojim ze ode me neco muze partnerka chytit , nejakou mykozu nebo co ja vim . Strasne bych si to vycital , proto se ptam zda je mozne ze muze od me partnerka neco chytit kdyz mam takto zarudly zalud ? Premyslel jsem uz i o obrisce ale pokud nemuzu partnerku nijak nakazit , tak to nebudu resit . Mydlo vubec nepouzivam jen oplachuji vodou . Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bylo by vhodné navštívit kožního lékaře, který Vás vyšetří a stanoví diagnozu. Řekne Vám zda jsou projevy infekční. Bohužel nemám fotografii. Kvasinkové onemocnění bývá nejčastějším problémem a přenášet infekci je možné, LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: