Zarudnutý penis

Již skoro 2 měsíce řešíme s partnerem vleklý problém s jeho penisem. Nejprve měl zřejmě zánět močových cest, na který dostal ATB a vše se během pár dnů spravilo (následné testy moči - negativní). Jenže ca 14 dnů po dobrání ATB si všiml, že má zarudlý penis. urolog mu na to doporučil Canesten, který měsíc mazal, ale žádná větší změna se nedostavila. Po opadnutí erekce má takovou divně houbovitou kůži na žaludu a zdá se mi že je jakoby vysušená, má zarudlou uzdičku až po ústí močové trubice a celou předkožku z vnitřní strany. Urolog kterého navštěvuje mu na jeho problém po té, co Canesten nefungoval doporučil nějakou jinou mastičku na podobné bázi (antimykotická), ale neprovedl žádné stěry nebo jiné vyšetření. Ještě dodám, že já jsem naprosto zdravá (negativní nález ze stěru) a že již několik týdnů nebyla žádná sexuální aktivita (takže jako laik si myslím že namožená kůže to nebude). Ještě mi přijde divné, že má jakoby slepenou předkožku a žalud. Nevím jak to popsat přesně, ale ta kůže tak divně lepí. On není ochoten jít k doktorovi a myslí si, že to samo přejde, posílala jsem ho na kožní a k jinému urologovi, ale mé výzvy příliš neposlouchá. Já odmítám sex dokud si problém nevyřeší, protože nechci běhat po doktorech a to se mu samozřejmě příliš nelíbí... Může to být opravdu mykóza nebo je to jiný problém? Jaké vyšetření by měl požadovat? Neměl by opravdu radši jít na kožní místo na urologii?

Odpověď odborníka:

Nic se mu nezahojí, pokud nevynecháte sex. Chodit byste měli na kožní. Jediné možné vyšetření je odběr vzorku kůže. Jinak se zkouší mastičky

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x