Zarustani nehtu na pravém palci na noze do lůžka

Dobrý den, nevím či to je do chirurgie přímo nebo či kožní.. Je to tk obojí tak jsem vybrala vás.. Snad mi poradíte Chtěla bych se poradit, 5.zari 2015 sem si zlomila zanartni kustky...po té co se to zahojilo tak nehet byl a je ve stejném stavu jako před X měsíci jenže mi začal zarustat dovnitř do lůžka.. Asi před 2ma měsícema jsem si toho všimla.. A asi zhruba po měsíci to začalo hnisat a lehce bolet.. A dnes už.. To bolí více.. Je to zarudnute a Vacek v lůžku mám cca až po kloub. Bojím se chirurgického zákroku.. Už jednou jsme ho podstoupila na druhé nože též po zlomenine.. Ae nevěděla jsem do čeho jdu tak jsem to vyřešil a rychleji než teď.. A ten nehet mi na tom palci vyrostl ae je zvláštní tmavý a je celý nějaký divný mám za to že i zarusta v lůžku do stran a na pravé straně u špičky též. Ae vraťme se k tomu momentálnímu problému.. Bojím se jít opět na strhnuti - bolest.. A pak měsíce dorustani a další problémy nějak nechci ae zda se mi že je to už trochu akutní. Když je to takovou dobu a už tak moc zarostlé.. Teď v úterý mě máma už promluvila aby jsme šli na chirurgii jenže.. Bojím se

Odpověď odborníka:

Dobrý den, chápu Vaše obavy a strach z dalšího zákroku na nehtovém lůžku. Asi to bude nutné, jak to popisujete. Objednejte se do mé ambulance, www.palas-athena.cz, Hviezdoslavova 509, Praha. Dělám to téměř bezbolestně. Zdraví Dr.Simon Julínek.

MUDr. Simon Julínek
MUDr. Simon Julínek

Pracoviště: klinika Palas Athea

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x