Zásah očí biolampou u novorozence

Dobrý den, máme doma novorozence, z důvodu porodu KP byl zadeček ozařován biolampou, při jejím použití byly zasaženy oči, trvalo to cca 2-3 vteřiny, chtěla bych se zeptat, zda toto zasažení může ovlivnit zrak dítěte. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemyslím si, že by jste svému dítěti tímto způsobem zrak poškodili nebo nějak ovlivnili jeho další vývoj. Přeji hezký den.

prim. MUDr. Radan Zugar
prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: