Zase

ješte jedna otazka pokud je dcera alergicky kdybych už přistoupila na tu verzi anebo pokud ma začinajici astma nebo malo vyvinute a bereme ten flixotide a ted i berodual tak by to mnělo přece ten kašle alergicky anebo astmaticky onezit do nejmenši možne hranic ea ne že se mi v poledn dusi hleny a kašle hodne ne???nebo nemohlo se ji ten kašel tak hodne ed rozvinout kvuli tomu berodalu ??? přes den jak stoji nekalše vubec skoror a v noci prozatim taky ne ale polden spanku nedokaže spat kašle pořad nechapu

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po Berodula by kašel neměl zhoršovat je to bronchodilatační lék to znamená, že roztahuje průdušky. V poledne dáváte dcerku spát asi hned po jídle, vím že jse psala, že reflux byl vyloučen, ale i tak raději dcerka, ať spí ve vyvýšené poloze, určitě vynechávat bublinkové nápoje, raději menší porce jídla. Ještě se zamyslete zda-li v postýlce nenmůže být nějaký zdorj alergenu - péřové lůžkoviny, plyšové hračky... Také léky , které ředí hleny /např. Mucosolvan,,Bromhexin../. byste neměla podávat pře spánkem, protože jak se hleny uvolňují tak mohou dítě budit a nutit ke kašli.

MUDr. Marcela Vorlíčková
MUDr. Marcela Vorlíčková

Specializace: Alergologie a klinická imunologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: