Zase ja

dobri den pani doktorko zase pišu ja s tou dcerou 27 meisčni z lečbou flixotide a v zavažnejšich stavech berodula berem to už 2 mesice ale zase kašlem ve spanku hlavne v poledne ja vim psala jste mi že to bude hodne tou ložnicic ale předtim to takove nebylo byla i přes mesic uplne o.k bez kašle a ted tak 3 dny jinak pořad pokašlava je to lepši zustava ji to v krku z rymy a tak neteče to dolu jak kdysi pořad na prudušky ale stejne zase že by to bylo pořad s te rymy ale ja už ji tak chranim chodiem pořad s ponožkama ješte jsme se ani nekoupali nanuky omezuju aby byla pořad v suchu co amm dělat nemuže byt špatny ten flixotide pro nas nebo jak neni astmatička ?? to přece neni normalni aby pořad pokašlavala ja už to nejak asi vydržim ale nechci ab se ji neco stalo tak už jsme vystrašena z každe veci co se ji přihodi nekteři mi řikaji že to je mnou že ja tak stresuju a boji se že na ni ty nemoci přivolavam

Odpověď odborníka:

Bohužel nadálku nejsem schopná vám nic bližšího poradit. V zavedené terapii pokračujte i nadále, pokud dítě neumí pořádně smrkat, tak z té zateklé rýmy může být kašel pořád dokola. Jediné, co vám mohu poradit, je navštívit vašeho lékaře, aby dítě poslechl a vyšetřil.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: