Zasklby

Dobry den, Moj problem je ze, mavam zasklby na lytkach asi od oktobra. Videli ma neurologovia, opakovane som bol na emg plus ct spin. kanalu a vsetko dopadlo dobre. V auguste som, ale podstupil operaciu slepeho creva - akutny zapal, 10 dni v nemocnici a odtieklo mi vela hnisu. Po odchode z nemocnice som si nasadil probiotika a cely september som ich bral. Jazyk ktory som mal biely sa upravil a zdalo sa, ze je vsetko ok. Od oktobra mi potom, ale zacali zasklby na lytkach. Skusal som rozne magne b6, vitaminy atd, ale velmi to nepomohlo. Od decembra som si nasadil po konzultacii s jednou farmaceutkou bezlepkovu dietu./ Nie som celiatik / + uzivam alternativnu cinsku medicinu - tablety. Skusal som aj akupunkturu 10 sedeni ukoncil som ju koncom decembra. Na akupunkture mi zistila cez ten ich diagnosticky pristroj, ze tenke crevo mam lenive. Okrem ineho ma este caka pruh na slabine - prava strana Ten pruh mi nemohli operovat so slepym crevom lebo to bolo vsetko zapalene. Chcem sa preto opytat ci mozu tie problemy suviest s nejakym nedoliecenym zapalom v tenkom creve? S pozdravom Peter, 31 rokov

Odpověď odborníka:

Vážený Petere,zánětlivé onemocnění výrazné oslabilo Vaši imunitu a došlo k minerálové dysbalanci.Poked je normální laboratoř,pak určitě k postupné normalizaci dojde i bez medikaci,doporučuji spíše vyčkat

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: