Záškuby v horní končetině

Jsem 3 roky po operaci vyhrezle plotynky v oblasti krcni patere. Ještě jedna operace v te same oblasti me ceka. Zustaly mi problémy z necitlivosti a uchopem leve horni koncetiny, ale posledni dva mesice me trapi zaskuby ve svalu v prave horni koncetine. Tyto zaskuby mam jenom pokud jsem v klidu. Muze to zpusobovat vyhrzla plotynka, kterou mam v krcni pateri? Od operace uzivam 1x denne foxis od bolesti. Dekuji predem za odpoved.

Odpověď odborníka:

Teoreticky za to může být výhřez ploténky zodpovědný, ale také nemusí.
Prodiskutujte to se svým ošetřujícím lékařem.
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření moči
Články: Vyšetření moči
Vyšetření moči patří mezi...
Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Články: Bolest jako varovný signál: dokážete ji poslechnout?
Bolest je často chápána...
S Nutridrinkem připravíte zdravou snídani během několika minut
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Proč nám cukají oči?
Články: Proč nám cukají oči?
Pod cukáním nebo svíráním...
Vymodlené dítě nemusí být zárukou trvalého vztahu
Články: Vymodlené dítě nemusí být zárukou trvalého vztahu
Podobně jako při vstupu do...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x