Zastavení menstruaci při nasazení antikoncepce

Dobrý den,mám dotaz - po roce užívání HA Minervy jsem vysadila na 2 měsíce. Po vysazení mi menses chodil pravidelně jak má(cyklus 26-28dni). Poslední menses jsem měla 7.6. a ted ve středu 3.7. jsem byla v očekávání už a měla jsem pouze zabarvený hnědý výtok (špinění),tak jsem neváhala a nasadila jsem hned ten den večer antikoncepci 1.prášek a další den jsem špinila už jen mín a v pátek už vůbec nic. Přijde mi divné,že se mi nedostavila vůbec krev,přitom se mi to nikdy nestalo,že bych měla nějaké zpoždění(i bez prášků) nebo že bych pouze špinila a krev nepřišla vůbec. Chci se zeptat,jestli je toto normální, že při nasazení mi špinění uplně zmizelo? děkuju za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den, slabá špinění místo menstruace může mít příčinu v těhotenství. Udělejte si těhotenský test.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Články: Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Rakovina prostaty, plic a...
Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Články: Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Milování většinou bývá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x