Zastavení silného krvácení při menstruaci

Dobrý den, vážený pane doktore, minulý měsíc mi můj gynekolog zavedl nitroděložní tělísko, vše proběhlo v pohodě. Nyní jsem dostala první menstruaci s tělískem,byla jsem upozorněna na to,že krvácení může být silnější. Já ale krvácela opravdu hodně,více jak po porodu. Dnes jsem navštívila svého gynekologa, píchl mi injekci na zastavení krvácení a dla mi léky Norethisteron. Stále krvácím,i když už méne. Chci se zeptat, kdy přestanu krvácet úplně (nebo zda bych už neměla krvácet) a co byste mi radil, abych udělala, abych při menstruaci už niky takhle nekrvácela. Jsem od puberty chudokrevná. A ještě jednu otázku, myslíte,že toto silné krvácení bylo způsobeno jen tím tělískem? Moc Vám děkuji za odpověď a přeji pěkný den, Hanka

Odpověď odborníka:

Pokud trpíte anemií,tělísko pro vás není nejlepší řešení,běžně při něm bývá silnější menses, byla by lepší hormonální antikoncepce,která menses naopak zeslabuje. Krácení při nasazení Norethisteronu by mělo ustat do 48 hodin. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lumbální punkce
Články: Lumbální punkce
Lumbální punkce, slangově...
Nepodceňujte vyrážku. Může být projevem alergie.
Články: Nepodceňujte vyrážku. Může být projevem alergie.
Alergie mívá různé projevy...
Smršť hormonů zvaná menstruační cyklus, víte o něm všechno?
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Porucha jater se projeví i na rukou
Články: Porucha jater se projeví i na rukou
Jaterními chorobami, ať už...
Závislost na opiátech
Články: Závislost na opiátech
Drogy ze skupiny opiátů...
B-komplex: ideální potrava pro nervy
Články: B-komplex: ideální potrava pro nervy
Možných příčin postižení...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: