Zavadeni leku

Dobry den , zitra bych chtela jit darovat krev a nevim zda vadi zavadeni prasku do pochvy. Jsou to prasky clotrimazol na mykozu a dneska zavadim posledni. Docela je to nutne abych nejela zbytecne. Dekuji hezky den.

Odpověď odborníka:

Clotrimazol se nevstřebává do krve, takže by darování krve nemělo vadit.

MUDr. Jan Vachek
MUDr. Jan Vachek

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: