Závislost na pervitinu

no lubim pikenko asi 2roky uzivam bezhlavo no bol by som vam velmy vdacny keby ste mi poradili co setko mi to mohlo poskodit a ake lieky MAM NASADIT NIC VIAC POVAS NECHCEM LEN AKE LIEKY DAKUJEM !!!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Míšo! Pervitin (metamfetamin) Vám poškozuje především mozek. Jaké léky máte nasadit? nedoporučuji nic, než vysadit pervitin. Drogy jsou různé, některé jsou více a některé méně nebezpečné. Pervitin patří zcela jednoznačně mezi ty nejhorší.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: