Zavodnění srdce a plic

40 roků mám lupenku, asi 15 roků psoriatickou artritidu. Léčen prednisonem a salazopyrinem, letos v červenci bolesti na hrudní kosti, převezen RZP na kardiovogické odd. provedena katetrizace koronární tepny bez stenos, dobrá fce LK. potíže tišeny léky na bolest, propuštěn sledoválí OL CRP 113 Leu 17, nasazeno penicilinové antibiotikum. V září potíže opět tep 150/min. odvezen RZP zjištěna arytmie a objednán na úpravu aryrmi na leden 2015, podávány léky na bolest. CT plic bez nálezu. V říjnu potíže opět, odvezen RZP rychlý nástup CRP 200, 250, 280, zjištěn cirkulární perikardiální výpotek již velký, odebrán výpotek na rozbor, zatím nejsou všechna vyšetření, léčba Medrolem dávky 64 mg denně, mám pocit že si zdejší lékaři nejsou úplně jisti s příčinou ani léčbou.Zajímá mě zda se podobnými problémy nezabývá některé spocializované pracoviště kam bych se mohl obrátit.

Odpověď odborníka:

Vše musíte probrat s ošetřujícím lékařem, jestli chcete další konzultaci. Více se k tomu nebudu vyjadřovat.

MUDr. Zbyněk Cejnar
MUDr. Zbyněk Cejnar

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-22 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x