Závratě

Dobrý den, mám úplně stejný problém se závratěmi, jako ho popisuje slečna Barbara v tomto článku http://www.ulekare.cz/poradna-lekare/zavrate-motani-hlavy-27417 , v krvi mi našli zvýšené anti-TPO (teď nevím kolik, nemám výsledky u sebe). Na endokrinologii mi pan doktor řekl, že jsem prodělal zánět ve štítné žláze, přeřadil mě na internu, EKG v pořádku, krevní tlak někdy zvýšený - 150-92 , někdy na horní hranici normálu. Puls okolo 130 min. Internista mi napsal Egiloc, zatím jsem ho nezkoušel. Chtěl bych se zeptat, jestli mé problémy (přesně takové, jako popisuje Barbara ve svém článku) může způsobovat tachykardie a zvýšený krevní tlak. Děkuji za odpověď. Roman

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Pane Romane,problém je veliceproblematický,Váš problém nelze jednoznačně specifikovat,tachykardie může mít za následek závratě,léčba hyperteze je nutná,prosím,kontroluje si Tk a navrženou th respektujte Kl

MUDr. Eliška Klímová
MUDr. Eliška Klímová

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Neurologie-EMG s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: