Závratě

Memu příteli 44 se před tremi týdny zničeho nic začala motat hlava bylo mu na zvracení vypadal jak kdyby pil stalo se mu to v praci nemohl ani řídit nemohl se soustředit cíti tlak v temeni tento tyden se to vrátilo asi 20krat ve slabším podání dnes bohužel opet vic už nekolik let si stězuje na šumení a divný rušivý zvuk v uších šel kdysi na ušní a tam ho . . .rekli mu že nic nenašel doktor a bylo ted nechce jít k lekaři aby se opet necítil jako . . . Muže to souviset ty uši a to motání ?díky mam o nej strach

Odpověď odborníka:

Závratě i hučení v uších mohou být současně v rámci jednoho onemocnění a nebo jít o dvě záležitosti. Doporučuji přesvědčit Vašeho přítele, aby se nebál jít k lékaři, aby mu zkontroloval krevní tlak a aby si nechal udělat ORL a neurologické vyšetření. Může jít jen o banalitu, ale také může jít o počínající závažnější obtíže. Vždy je ale lepší řešit vše v počátku.
MUDr. Dagmar Doležalová

MUDr. Dagmar Doležalová
MUDr. Dagmar Doležalová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Kvalitní výživa napomáhá rekonvalescenci po operaci
Články: Kvalitní výživa napomáhá rekonvalescenci po operaci
Pooperační období má i u...
Lymfa: záhadná tekutina?
Články: Lymfa: záhadná tekutina?
Kromě krve v těle proudí i...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergie na léky
Články: Alergie na léky
Nežádoucí reakce na léky je...
Vyrážka po antibiotikách? Může jít o alergickou reakci
Články: Vyrážka po antibiotikách? Může jít o alergickou reakci
Nežádoucí reakce na léky je...
Bolí váš nohy? Můžete mít nemocné srdce!
Články: Bolí váš nohy? Můžete mít nemocné srdce!
Bolest nohou. Nejčastěji si...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: