Zavrate

Dobrý den,mé problémy zacly jiz v zacatkem unora kdy sem zacla pocitovat jakoby houpani pri chuzi a zavrate spise v mensi mire zpocatku jsem to prehlizela pak jsem navstivila praktickeho lekare tak me poslali na rentgen krcni patere,vzali krev na stitnou zlazu a cukrovku,to bylo v poradku pak jeste na usni vysetreni kde mi bylo receno ze v pravem uchu mam pokles na frekvencich nebo neco takoveho tak mi pani doktorka napsala leky betaserc a doporucila cviky na rovnovazne ustroji,leky jsem nezacla brat hned protoze mi bylo casto spatne od zaludku,zacatkem dubna sem ale mela hrozne stavy jakoby mi mela prasknout hlava ktomu zvraceni a ty zavrate zaclo i trochu jakoby mlhave videni,po te sem byla v nemocnici kde mi udelali dalsi potrebna vysetreni aby odjasnili muj problem,delali mi usni vysetreni do podrobna vyplachy usi audiometrii a dalsi veci kolem,neurologicke vysetreni,lumbalni punkci zda neprobiha naky zanet v mozku,CT jestli tam neni neco spatne,EKG,nic konkretniho nenas! li ale pani doktorka v nemocnici rikala ze vse je negativni takze to vypada ze je neco spatne v tom pravem uchu na vysledky se ale musi cekat jeste ze pry to strasne dlouho trva ale sem uz zoufala,moje stavy se strasne meni chvili jakoby jdu a je to v poradku relativne pak se mi to jakoby rozhoupe a uz je to zase tam kde to bylo,k tomu se i pridalo to mlhave videni a vse se mi jakoby mirne hybe myslim okoli predmety atd,na usnim mi bylo diagnostikovali jako vestibularni syndrom jenze ten ma mnoho pricin,co si myslite o mem problemu?Mam casto i tlaky a bolesti hlavy ale tam nic spatneho mit nemuzu z Ct nic nenasli a z punkce taky ne,nevim si rady zavrate neprechazaji mozna se trochu zlepsily ale fakt jenom trochu,myslite ze to chce cas aby odeznili,Beru asi mesic Betaserc a cvicim cviky na rovnovazne ustroji,dekuji moc za kazdou radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vaše obtíže mohou mít mnoho příčin, od poruch nervového systému až po poškození rovnovážného ústrojí nebo následky sníženého krevního tlaku. Doporučoval bych proto znovu kompletní vyšetření. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
-24 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x