Závratě

  • Dotaz od: štěpánka
  • Publikováno: 20.6.2011
  • uLékaře.cz

Dobrý den, v lednu mne popadli bolesti hlavy do týdne jsem se začala motat a ke konci týdne jsem ulehla neměla jsem teplotu,jen bolesti hlavy,očí a pořád jsem spala 4dny,nakonec do 14dnů jsem se dala dohromady(myslela jsem si že je to chřipka). Ted v poslední době mám bolesti hlavy,tikot v levém oku,studené špičky prstů na rukou i nohou,motám se, při dlouhém stání omdlévám,začíná to kovovou pachutí až ke zvedání žaludku,bludy,prý jsem hodně často mimo a mám divný pohled očí(manžel povídá). Jsem unavená,při námaze nic nevydržím. Beru letrox 100denně a antikoncepci Minerva. Jsem neslyšící před 4lety po kochleární implantaci. Prý jsem simulant nevím jak dál. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Štěpánko, váš problém je spíše neurologického rázu...doporučuji vám obrátit se na nějakého neurologa. Tím bych rozhodně začala. Na místě je určitě CT nebo magnetická rezonance mozku a EEG. Po endokrinologické stránce jste jistě sledována u endokrinologa...pokud tedy máte pocit, že něco není v pořádku po této stránce, obraťte se na něj. Může zkontrolovat i jiné hormonální osy než jen hormony štítné žlázy. Držím vám palce, ať je brzy lépe.

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

Poradna uLékaře.cz

Nepromeškejte správnou chvíli začít s účinnou léčbou a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: