Závratě

Dobrý den, před 3 měsíci jsem trpěla sinými závratěmi s pocity nevolnosti a slabosti. Navštívila jsem neurologa, který mě poslal na EEg hlavy - dopadlo v pořádku a ustanovil, že mám potíže se sluchovým ústrojím, na což jsem brala Avertin. Stav se zklidnil, po 3 měsících se mi tento stav objevil znova. Závratě, především ráno při otáčení v posteli z jedné strany na druhou, když vstanu, cítím se velmi slabá a ne ve své kůži. Jsem i ospalá, především ráno. Zhoršení sluchu nepociťuji. Ani jiné klepání, šumění, pískání. Myslíte, že by se mohlo jednat o Menierovu chorobu? Neměla bych vyhledat jiného odborníka? Anebo na koho se znova obrátit. Mám 2 letého syna a někdy mám pocit, že se o něj nedovedu postarat, jak je mi slabo a nevolno. Před půl rokem jsem prošla dost stresovou situací. Je mi 30 let. Prosím o radu. Děkuji Pavla

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, co nejrychleji vyhledejte odborníka na ORL, nejlépe ve větší nemocnici (mají větší skupiny pacinetů s různými nemocemi a i lepší vybavení a vyšetřovací metody)! Po přečtení zmínky o stresové situaci bych vám ještě poradila, souběžně chodte k lékaři se zaměřením na psychosomatiku, kontakty si najdete zde: http://www.lirtaps.cz/seznam_mapa.htm . Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: