Závratě

Dobrý den, několik let mě trápí závratě, které bývají různé intenzity a občas i hučení(pískání) v uších a tlak v hlavě. Můj praktický lékař mě poslal na vyšetření cév vedoucích do hlavy, které nic nenašlo a na rentgen krční páteře, kde prý mám náznak blokace. Na jiné vyšetření mě lékař neposlal. Napsal mi lék Arlevert a prý mám cvičit, domnívá se, že je to od té páteře. Můj manžel si ale myslí, že bych měla jít ještě na neurologické vyšetření, případně na další jiná vyšetření. Co si o tom myslíte Vy? Ráda bych se dala do pořádku, neboť plánujeme druhé dítě. Předem velmi děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, doporučuji znovu probrat Váš stav s ošetřujícím lékařem, zejména ho informujte, zda předepsaná léčba pomáhá či nikoli (například pokud užíváte Arlevert 3 týdny a je to bez efektu, stejně tak pokud každodenní cvičení nepřináší úlevu, je na místě to lékaři říci; pokud mu to nesdělíte, nemá jak se dozvědět, že léčba neúčinkuje, a nemůže Vám ji tím pádem upravit ani podniknout nic jiného) . Lékař podle toho aktuálně upraví léčbu, případně Vás odešle na další vyšetření, například neurologické či ORL (zda hlavně vyšeřtení rovnovážného systému).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Články: Možnosti biologické léčby u roztroušené sklerózy
Roztroušená skleróza patří...
Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Články: Hlen ve stolici: 6 nejčastějších příčin
Hlen je přirozenou a velmi...
Tříselná kýla: neriskujte zdraví svých varlat!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Články: Máte vysoký cholesterol? Nová léčba je na obzoru!
Pro léčbu vysoké hladiny...
Kvasinková infekce pochvy
Články: Kvasinková infekce pochvy
Kvasinková infekce pochvy...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: