Závratě, bušení srdce, únava

Dobrý den, již několik měsíců se potýkám s řadou dost nepříjemných problémů - trpím závratěmi, velkou únavou a občasným pocitem silného bušení srdce na hrudi - absolvovala jsem vyšetření na interně - odběr krve - kde byla pouze snížena hodnota krevního obrazu (MCV 79,7 a MCH 26,9) a zvýšeny chloridy na 107,4. Na vyšetření pomocí Holter EKG byla zjištěna respirační sinusová arytmie a krátký parowysmus sinus. tachykardie 160/min. - dle internisty, ani jedno z těchno vešetření moje problémy nezpůsobuje a nevyžaduje žádnou léčbu. Nevím, kam dál se obrátit o pomoc, protože stavy únavy, točení hlavy a zrychlené srdeční činnosti jsou dost nepříjemné. Děkuji předem za jakoukoliv radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Myslím,že by bylo moudré stav probrat s ošetřujícím praktickým lékařem.Jistě s Vámi bude takjakotak řešit laboratorní nálezy/neznám Vaše přesné hodnoty červeného krevního obrazu,někdy i zcela lehké anemie mohou v kombinaci s nízkým tlakem zhoršovat vjem únavy,slabosti../

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
závratě | Od: Romana | 11.9.2016 09:44
Nechci být hubatá, ale já to s
naším doktorem probrala, závratí
také trpím a bylo mi řečeno že si
na závratě mám zvykat. Takže
jsem bez práce, protože s
motáním mě nikde nevezmou,
snažím se zvládat alespoň
brigádu protože 8 hodin na nohou
nezvládnu kvůli šílené únavě... a
až nenajdu brigádu tak budu
zřejmě vybírat kontejnery protože
budu bez koruny. Hlavně že se
důchod uzná lidem kterým vůbec
nic není a vesele se tu po parcích
s cigaretou pošklebují a chlubí
kolik bez práce berou. Takže vše
je o kamarádech, ne o tom zda
vám něco je. Pokud kamarády na
těch správných místech nemáte
tak je to zbytečné a třeba někde
padněte, nemáte nárok na nic a
nikdo vám nepomůže. Vyšetření
je i zřejmě pro ty bohatší a lepší.
Já si holt mám na závratě zvykat.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Články: Tříselná kýla: nebojte se rázného řešení
Odstranění tříselné kýly...
Chřipka ohrožuje i pacienty se střevními záněty
Články: Chřipka ohrožuje i pacienty se střevními záněty
Chřipka je nakažlivé...
Poruchy spánku ve filmech Walta Disneye
Články: Poruchy spánku ve filmech Walta Disneye
Jednoho vědce z Barcelony...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
V laboratoři zjistí užívání některých drog i po měsících!
Sex a virová hepatitida C: opatrnost je na místě
Články: Sex a virová hepatitida C: opatrnost je na místě
Pro mnoho lidí je diagnóza...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: