Zbavit se pervitinu

necele 3 roky beru pervitin nezi tim jsem i prestal ale jsem v tom spatky potrebuju poradit trpim asi paranoiou a dalsimi priznaky nevim jestli to potrebuju kdyz to nemam tak je mi lip jenze se ktomu zase vrati co mam delat?????????????

Odpověď odborníka:

Díky za důvěru,je skvělé,že jste se rozhodl změnit svůj stav.Závislost na stimulačních drogách je záležitost k řešení za pomoci odborníka.Nesnažte se bojovat sám,zvláště když Vás již trápí pocity paranoidity-je to nesmírně náročné.Vynikající je,že na svůj stav máte náhled!Možností,jak vyhledat odborného lékaře,je samořejmě více-lze začít u Vašeho dorostového lékaře,nebo se obrátit na psychiatra,případně najít na internetu K-centra.Hlavně neodkládejte řešení,je zbytečné plýtvat energií,prožívat dny v úzkostech..Držím všechny palce.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: