Zbytečná operace menisku

Dobrý den,reaguji na vaši odpověď.Koleno mě bolí stejné levé operované.Úplně stejná bolest jako před operací menisku,který byl v pořádku pouze ona žlutá gelová tekutina.Tudíž operace zbytečná byla před 2 lety.Děkuji za odpověd Martin Kumstát

Odpověď odborníka:

Zkontroloval jsem původní dotaz i odpověd a je třeba podle mne se takto jak jsem napsal zařídit. Podorbné vyšetření, zvláště vyšetření magnetickou rezonancí, která zobrazí měkké tkáně. Podle výsledku potom potřebná léčba při potížích.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: