Zda mám roztroušenou sklerózu

  • Dotaz od: Pohlová Miroslava
  • Publikováno: 5.7.2009
  • uLékaře.cz

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda mužu mít RS na základě tohoto: Vlevo dorzofrontálně je subkortkkálně hypersignální ložisko na FLAIR a T2 velikosti 2,9 a 3,9 mm. Z: Několik drobných nespecifických demyliazací.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vyloučit ani potvrdit to z tohoto nálezu nelze, je třeba provést ještě další testy (protilátky v mozkomíšním moku). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x