Zda mohu brát čípky proti výtoku v těhotenství?

Dobrý den ráda bych se s vámi poradila byla jsem u gynekologa a zjistil mi zánět na čípku pan doktor mi chtěl´napsat antibiotika ale když jsem mu řekla, že neberu antikoncepci a že bych mohla být těhotná řekl, že počkáme na výsledky ze stěrů. Stěry byli negativní ale napsal mi čípky Macmiror Complex 500 jde mi o to že mohu být těhotná ale není to ještě jistěé jestli ty čípky mohu užívat. Je tam totiž napsáno, že se nesmí brát do prvních 3 měsíců těhotenství. Tak nevím zda pan doktor neudělal chybu a abych kdybych byla těhotná o to díky němu nepřišla . Díky srdečně za odpověď Jana K.

Odpověď odborníka:

Jestlože je v příbalovém letáku uvedeno, že se nesmí užívat, neberte je. Ev. infekce se může pak přeléčit dodatečně až po uplynutí prvních 3 měsíců.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: