Zda můžu být těhotná

Dobrý den je mi 14 a mám takový problém hned při skončení menstr. předevčírem(14.5) a včera jsem měla výtok hnědý s trosku krve.Přitom když jsem sebe pozorovala předtím když jsem měla menst.i včera bylo mi vždy špatně tak na cca 2-10 min víc ne.Obávám se že můžu být těho. časté bolesti hlavy mdloba test jsme ještě nezkoušely.Mám chudokrevnost a měla jsem kvasinkovou nemoc léčila jsem se,ale asi se mi vrátila zpět.Tak bych potřebovala jenom poradit jestli se mám bát nebo ne.Výtok byl slabý.A dneska mám výtok naružovělý.S přítelem jsme to měli před 3 tydnama.MS přišla dřív a už pár měsíců ji mám chvilku silnou a pak slabou.HA nemůžu používat kvůli srážlivosti krve.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je Vám 14 let, pokud máte styk, měla byste mít antikoncepci nebo nesouložit. přítel by mohl být trestně stíhán. Pokud jste těhotná, zjistíte těhotenským testem. Event. navštivte gynekologa.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ošetřit řeznou ránu by měl umět každý: praktický návod
Články: Ošetřit řeznou ránu by měl umět každý: praktický návod
Zažila to většina z nás...
Velká neznámá: autoimunitní poruchy
Články: Velká neznámá: autoimunitní poruchy
Když člověka začne bolet...
Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Články: Nežádoucím účinkům očkování lze předejít
Očkování proti žloutence A...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Osm zásad, jak udržet srdce a cévy v kondici
Články: Osm zásad, jak udržet srdce a cévy v kondici
Kardiovaskulární choroby...
Karpalní tunel
Články: Karpalní tunel
Bolest v oblasti zápěstí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x