Zda operace vyresi muj problem

Dobrý den,chtela bych se zeptat zda je vhodná operace a hlavne jestli odstraní potíže jako je motání hlavypři jakem koliv pohybu i v klidu.. ZDE JE NÁLEZ: -Mezi obrat.prostory C5/6 a C6/7 snížené -Kostní páte.kanálv rozsahu obratlů C4-7 v AP rozměru zůžen na 10-11 mm -Dorsální protruze disku C3/4 -Široké dorsální protruze až herniace disků C5/6 a C6/7 s osteofytickým lemem komprimující durálně vak. Moc předem děkuji za odpověd Haubeltová

Odpověď odborníka:

Pokud léčba na rehabilitaci a neurologii konservativně nevedla k účinku a zlepšení potíží po přiměčeně dlouhé době je třeba konulatce u neurologa a neurochirurga. Pokud je operace doporučena je doporučena po zvážení s výhledem na dobrý výsledek.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: