Zdeformované patro

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda má dudlík vliv na vývoj zubů u dětí.Mám syna je mu 1rok a 8 měsíců.Zuby nám daly douho pokoj a teď nám leze jeden za druhým.Dudlíka používá je při usínání pak ho sám vyplivne.Dětský lékař mi nadává má zdeformované patro a to díky dudlíku. Já tam ale nic nevidím.Dá se to ještě nějak napravit?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Veroniko! Klasické dudlíky vedly k vadám skusu (nikoli patra) a tomu se lze vyhnout používáním moderních tvarů dudlíků (výrobci se tím nikdy neopemenou na obalu pochlubit).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět žil
Články: Zánět žil
Zánět žil, flebitida, se...
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: