Zdureni uzliny

Dodry den,pred 3/4 rokem jsem si nahmatala na krku malou bulku,mam udelany 2xultrazvuk s odstupem 3mesicu,kde mi pani doktorka rekla,ze je to zvetseni po zanetu,nekolikrat nabirana krev,zjistena prodelana EB viroza,mononukleoza,jinak v poradku a 2x na ORL,kde bylo take vse v poradku.Pani doktorka mi rikala,ze to neni nic vazneho a ze to trva dlouho nez se uzlina zmensi,ale ja jsem z toho trochu nervozni,zajimal by mi Vas nazor,mnohokrat dekuji

Odpověď odborníka:

Vážená paní Iveto, pokud uvedená vyšetření neprokázala jinou příčinu zvětšení uzliny, je zřejmě postup lékařů správný. Při pochybnostech Vám doporučuji obrátit se na hematologickou ambulanci a domluvit se na dalších vyšetřeních, případně včetně odběru vzorku tkáně uzliny k histologickému vyšetření. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: