Zelený sput při rýmě a kašli

Dobrý den, chtěla bych se zeptat: je zapotřebí přeléčit rýmu se zeleným sputem a současně kašel rovněž se zeleným sputem antibiotiky? Pokud bych jej nepřeléčila, mohou se vyskytnout případné další potíže? Jinak se léčím na alergii a na lehké astma. Děkuji předem za Vaši odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,barva hlenu není spolehlivým ukazatelem.O aplikaci antibiotik musí rozhodnout lékař po celkovém vyšetření.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: