Zeslabena menstruace

Dobry den, mam nepravidelny cyklus, kdysi byvaval silny, ale jiz asi 3 cykly byly pouze s kratkodobym a jemnym krvacenim, nekdy po prvnich 2 dnech jen spinenim. Styk byl pouze s kondomem, HA neberu. Nevite, jak by se dala situace objasnit, popripade, zda-li se mam znepokojovat, ci mohu byt gravidni? Dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, situace by se dala objasnit provedením ultrazvuku se zaměřením na sílu děložní sliznice. Příčin může být celá řada, proto by bylo zapotřebí do vyšetření Vaším gynekologem.

MUDr. Jakub Vykouk
MUDr. Jakub Vykouk

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Soukromá gynekologická ambulance Buštěhrad

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: