Zesláblost únava

Dobrý den cca před půl rokem se mi na noze udělal flek nijak jsem mu nevěnoval pozornost asi po měsici se mi zvětšil tak jsem navštívil kožní lékařku ta flek diagnostikovala jako boreliozu dostal jsem antibiotika duomox 1000 60 tablet, asi po 14 dnech mi z nich bylo hrozně špatně zrychlený tep motání hlavy zesláblost, výsledky krve byli ale negativní antibiotika jsem ale měl dobrat, tak měsíc poté co jsem dobral antibiotika jsem šel znova na odběry a výsledky opět negativní tak jsem navštívil obvodního lékaře ten mi říkal že je to jakoby jed a že to povolí napsal mi doporučení na neurologii tam jsem dostal B12 které mi moc nepomohli, tak jsem šel opět k ovodnímu lékaři ten mi udělal větší odběry sedimentaci atd.. vše v pořádku akorát zvýšené jaterní testy.Tak opět jsem šel ke kožnímu ta mi vzala vzorek kůže mezitím skončila 3 týdny jsem čekal na výsledky než tam bude někdo nový. PO třech týdnech jsem se dozvěděl výsledky nejednalo se o boreliozu ale Granulama Annulore, prý je to neškodný flek který se dělá i malým dětem a časem by měl zmizet tak to jsem si trochu oddech ale dobře mi pořád není jsem takovej zesláblej motá se mi hlava, blbě se mi dýchá zrychlený tep 110/m jsem nesoustředěný potím se rychle se zadýchám, pobolívá mě hlava občas když se nadechnu tak mě pobolívá mezi lopatkama.Párkrát jsem si vzal prášek na uklidnění, tak to jsem byl docela v klidu, ale to není řešení, nechci na tom být závislý, pan doktor mě objednal na internu EKG, Sono břicha atd. jdu tam za 14 dní :-( Chci se zeptat co si o tom myslíte z čeho by to mohlo být? z těch antibiotik? když jsem bral antibiotika tak jsem chodil do práce skladničina fyzická námaha :-( a nebo od páteře? já jsem velkej nervák tak hned myslim na to nejhorší, tak jestli to není stres? nebo všechno dohromady? Budu rád za odpověď děkuji Honza

Odpověď odborníka:

Dobrý den, příčin Vašich potíží může být celá řada. Vyšetření je jistě na místě. Antibiotika bych ale jako zdroj Vašich potíží nepředpokládala. Páteři bych Vaše potíže připsala až po vyloučení jiných, vážnějších, příčin.

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: