Zestručněno

  • Dotaz od: Markéta Helebrantová
  • Publikováno: 3.9.2009
  • uLékaře.cz

Ještě k předešlému dotazu. Nevím, zda byla jasná moje otázka na vás, takže: v případě, že bych měla nějakou tekutinu za bubínkem (málo tekutiny), chci se zeptat, zda by to ORL lékařka viděla i při běžném "kouknutí" do ucha nebo je na to potřeba speciální nástroj. Mě tam prakticky jen svítila a dívala se. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nedělejte si starosti, i "voda v uchu" dobře zareaguje na podaná antibiotika, není potřeba ji nějak vyhledávat a spec. diagnostikovat. Budete v pořádku, doberte ATB do konce balení a bude to OK. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: