Zevní kontakt

Jsem již 3 měsíce bez jakýchkoliv příznaků. Měl jsem pouze koitální kontakt s jednou dívkou - šlo o zevní dotek penisu o vagínu. Nemusím se bát, že bych mohl mít kapavku, syfilis, či chlamyide po tak dlouhé době bez příznaků? Na testy se mi chodit nechce, když jsem neměl nechráněnou soulož. Děkuji za radu.

Odpověď odborníka:

Při takovém kontaktu je pravděpodobnost nákazy téměř nepravděpodobná.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: