Zhmoždění bulbu rizika

Dobrý den, Před týdnem jsem dostal míčkem do oka, trochu mě oko bolelo jeden až dva dny, oko nebylo červené, neslzelo, jen trochu pálilo/škrábalo jakoby podobné suchému oku. Potom žádné potíže až na to že na to oko vidím zhruba o 25% hůře a nelepší se to. Může se jednat pouze o zhoršený astigmatizmus v důsledku nárazu a nebo jsou i jiná rizika? Děkuji, Martin

Odpověď odborníka:

Váš problém bych nepodceňoval a vyhledal oční lékařské vyšetření, které jste měl absolvovat bezprostředně po úrazu - to pro příště. S největší pravděpodobností nejde o nic vážného, ale je třeba to jednoznačně vyloučit, a to nikdo jiný než oční lékař nezvládne.

MUDr. Libor Němec
MUDr. Libor Němec

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční ambulance a Iridologická poradna, Vyškov

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: