Zhoršení paměti,koncentrace,soustředění.

Dobrý den, v poslední době pociťuji potíže s pamětí a výše uvedené. Je pro mě vhodný přípravek Piracetam, když beru léky na snížení srážlivosti krve a Egilok? Můžete mi poradit, jaký volně dostupný přípravek mohu užívat,aniž bych navštívil lékaře? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Piracetam (Geratam) užívat můžete, v některých silách je volně prodejný. Prospěšné bývají i preparáty z Gingko Biloby a vitamín B (hlavně B6, pyridoxin).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: