Zhoršení pleti po hak

Dobry den, chci se zeptat beru prvni mesic antikoncepci ebelya a nikdy jsem nemela problemy s pleti. A ted se mi plet zhorsila. Mam ji jako pubertak na cele a tvari male "jebaky". Muze se mi to casem napravit nebo se to bude jen horsit a mam radeji antikoncepci zmenit? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

|Je možno změnit antikoncepci dobré zkušenosti jsou například s přípravkem Bonadea. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pseudoefedrin – cukr i bič
Články: Pseudoefedrin – cukr i bič
Každý lék může být za...
Osm překvapivých věcí, které můžou škodit srdci
Články: Osm překvapivých věcí, které můžou škodit srdci
Většina lidí ví, že málo...
Jak správně ošetřit puchýř
Články: Jak správně ošetřit puchýř
Odřely vám nohy nové boty...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: