Zhoršení pleti po vysazení antikoncepce

Dobrý den, je mi 27 let, v listopadu jsem přestala brát antikoncepci Jeannin - brala jsem ji od 19, před Jeannin to byl Mercilon. Hrozně se mi zhoršila pleť. Nevím co by mi mohlo pomoci, jsem jak puberťačka. Navíc mi po vysazení prášků v lisopadu, přišla menstruace až před vánocemi. A teď zatím zase nic. Je to normální, že menstruace takto vynechává? Navíc mne teď při preventivní prohlídce gyn. poslal do COP Kateřinská, doktor tam mi řekl, že mám na dělož.čípku flíček, že udělá ještě cytologii a když tam něco bude, tak přijde biopsie. Myslíte, že to vše spolu nějak souvisí? Bojím se, jestli budu moci vůbec otěhotnět? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den,paní Moniko, první dva Vaše problémy pravděpodobně souvisí s vysazením antikoncepce a jsou v celku běžné.Váš další problém bych již do souvislosti nedávala, a z takto drobného nálezu bych se rozhodně bez výsledků z citologie neděsila. Dle mého názoru jsou vaše šance otěhotnět zcela v normě.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: