Zhoršení šelestu

Dobrý den, je možné že kamarádce šelest zhoršil o jeden rok víc jak o polivinu? A je možné, že by jí doktor konstatoval, že za šest let možná zemře? A, když není plnoletá je možné, aby se to rodiče nedozvěděli? Předem děkuju za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zhoršení je možné, ale slova o smrti se mi zdají nepravděpodobná. V dnešní době se šelesty řeší event. výměnou chlopně /umělá nebo biologická/. Pokud není děvče plnoleté, rodiče by měli být informováni a event.by měli ambulanci navštěvovat s dítětem. Nutné je podrobné kardiologické vyšetření - hlavně echokardiografie(ultrazvuk) a potom konzilium na kardiochirurgii, aby zvážili nutnost náhrady chlopně a naplánovali výkon. Proč nenapíše kamarádka sama? Jak to, že nechodí na vyšetření s rodiči? hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: